Свършено от нас през 2008

 Национален политически съветРоди се първата обединена партия в България след години на разделение и роене на политическите субекти

На 5 юли, в Боровец, се проведоха Четвъртият извънреден конгрес на Зелена партия и Вторият извънреден събор на ПП "Зелена България". След дебати и обсъждания на конкретни предложения се стигна до становището, че единствено обединяването на зеленото пространство би довело до ползотворен ефект върху бъдещото развитие на "зелената" идея в България.

На 18 и 19 ноември членове на ръководството на ПП „Зелена партия/Българските зелени“ ще посетят градовете Варна, Провадия, Добрич, Каварна и Балчик. По време на посещенията ще бъдат учредени общински съвети, ще има срещи с местните организации и представители на медиите.

„Зелена партия/Българските зелени”.На 13.12.2008г. в София се състоя заседание на членовете на Националния политически съвет на „Зелена партия/Българските зелени”. То бе открито от неговия председател Стоян Динков.

На 27и 28 ноември членове на ръководството на ПП „Зелена партия/Българските зелени“ посетиха градовете Велико Търново, Златарица, Полски Тръмбеш, Габрово, Трявна и Севлиево.
На 3 и 4 декември ще бъдат посетени Ловеч, с. Обнова /Община Левски/, Плевен, с. Шияково /община Гулянци/, с. Градина /община Долни Дъбник/ и гр. Червен бряг. Целта на посещенията е да се учредят общински съвети, а също така, да се направят срещи с местните организации и представители на медиите.

Обединителен конгрес на ПП "Зелена България" - Българските зелени и Зелена партияНа 5 юли (събота) в курорта Боровец се проведе обединителен конгрес на ПП “Зелена България” - Българските зелени и  Зелена Партия. Новият политически субект се казва ПП “Зелена партия/Българските зелени", и събира в едно ръководството, структурите и администрациите на двете партии. Председател на Националния политически съвет е Стоян Динков, а председател на Националния изпълнителен съвет е Александър Каракачанов.