Назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС е невероятна безпринципност и падение на политическите структури, стоящи зад този акт. Даже и да беше морално безукорна личност,  Делян Пеевски е принципно недопустим да заема такъв пост. Той е официален представител на икономическа и медийна групировка, замесена в множество скандали и подозрения за корупция.

 Представител е на тази част от българското общество, срещу която ДАНС трябва да води разработки! 

Очевидно е, че целта е „вълкът да пази стадото“!

 За постигането на това няма никакви задръжки и се пренаписват закони, с цел да може професионално и морално непригодният Пеевски да заеме този възлов, за борбата с организираната престъпност, пост. При това той е назначен от тези, които  веднъж вече го изхвърлиха от поста заместник министър поради обвинения в корупция!

С този ход, парламентарното мнозинство и новото правителството се разкриха като напълно зависими от олигархични и криминални кръгове и още в началото на своето управление окончателно се дискредитираха. Стана напълно ясно, че целта не е „нормализиране“ на държавата, а просто подмяната на едни мутри с други мутри в управлението на държавата.

 

Зелената партия призовава всички свои членове и симпатизанти активно да подкрепят протестите срещу все повече разширяващото се безочливо и безумно поведение на управляващите.

 

НИС на Зелена партия

 14.6.2013

https://www.facebook.com/events/475048025915600/?ref=3